Коли вранці жінка повернулася від доньки додому в Гарнишівку Волочиського району, застала свого чоловіка мертвим. Викликала правоохоронців. Слідчо- оперативна група одразу виїхала на місце події.

…За кілька годин підозрюваних затримали поблизу Волочиського залізничного вокзалу: 30-річний місцевий житель, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин, і 37-річний уродженець Криму без постійного місця проживання, який неодноразово був засуджений за майнові злочини і тільки у лютому цього року вийшов із місць позбавлення волі, уже збиралися накивати п’ятами.
Вони тимчасово проживали на тій же вулиці, що і потерпілий, розповідають у секторі комунікацій ГУ Нацполіції в області. Того вечора, хильнувши, хлопці вирішили навідати 64-річного сусіда. Не давала спокою думка, що той нещодавно отримав гроші за оренду землі.
Повечерявши з господарем, перейшли до справи: стали вимагати гроші. Чоловік, звісно, відмовив. У хід пішли кулаки. Добряче відгамселивши пенсіонера, накрили його ковдрою і залишили помирати. «Виручкою» стали 260 гривень, продукти харчування, вудки і навіть взуття…
Під час затримання у них вилучили більшість викрадених речей. На період досудового розслідування суд взяв чоловіків під варту без можливості внесення застави. Наразі досудове розслідування триває.