У комунальну власність повернуто цілісний майновий комплекс вартістю понад шість мільйонів гривень.

За результатами розгляду позовних вимог Хмельницької обласної прокуратури на користь територіальної громади витребувано приміщення та земельну ділянку, які розташовані у середмісті Кам’янця-Подільського.
  Як зазначають у Хмельницькій обласній прокуратурі, в 2016 році Кам’янець-Подільською міською радою проведено аукціон з продажу об’єкта комунальної власності – нежитлової будівлі незавершеного будівництва площею 210 квадратних метрів, за результатами якого нерухомість за ціною 62 тисячі гривень перейшла у власність місцевої жительки. А загальна вартість цілісного майнового комплексу складає більше 6,4 мільйона гривень.
 Як з’ясувалося, аукціон та укладення договору купівлі-продажу нерухомого майна за результатами процедури приватизації пройшли з порушенням вимог чинного законодавства.
До прикладу, в оголошенні про проведення аукціону з продажу будівлі не було зазначено відомості про земельну ділянку, на якій вона розташовується, щодо можливості її придбання або набуття права користування нею. І це суттєво знизило ціну об’єкта приватизації та позбавило Кам’янець-Подільську міську раду можливості одержати дохід у вигляді орендної плати за землю, оскільки вартість самої лише земельної ділянки понад 6 мільйонів гривень.
Отож за рішеннями господарського суду Хмельницької області за позовами прокуратури договір купівлі-продажу будівлі визнано недійсним та нерухоме майно витребувано у комунальну власність.