Працівники  Кам'янець-Подільського районного управління поліції спільно з колегами Служби безпеки України  виявили та припинили діяльність незаконного грального закладу, який розташовувався в одному з багатоквартирних будинків міста над Смотричем.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, зафіксувала, що у приміщенні ведуть заборонену господарську діяльність з організації азартних ігор за допомогою гральних автоматів.
Речниця  райуправління поліції капітан поліції Тетяна Чубар розповіла, що в  межах досудового розслідування кримінального провадження слідчі під процесуальним керівництвом Кам'янець-Подільської окружної прокуратури провели санкціонований обшук у вказаному закладі, в ході якого вилучили комп'ютерну техніку, мобільні телефони, документи та інші речові докази. За цим фактом  відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статі 203-2 Кримінального кодексу України (Зайняття гральним бізнесом). Наразі розслідування триває, встановлюються усі обставини події.
За інформацією прес-офіцера, це вже третій гральний заклад, виявлений Кам’янець-Подільськими правоохоронцями на території  міста з початку нинішнього року, діяльність яких припинена, а порушники Закону притягнуті до відповідальності.