Все сталося в одну фатальну мить, вранці 15 травня на автодорозі Житомир — Чернівці, поблизу села Веселівка, на Красилівщині.

За попередніми даними, інформують у секторі комунікації ГУ Нацполіції в області, водій вантажного автомобіля DAF з причепом виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажним мікроавтобусом «Мерседес Спринтер» та легковим автомобілем «Опель Комбо». Причіп вантажного автомобіля, перекинувшись, притиснув «Мерседес Спринтер» і «Опель Комбо». Всі транспортні засоби зайнялися. Лише після локалізації пожежі рятувальниками слідчо-оперативна група змогла приступити до огляду місця події. Четверо обгорілих тіл виявили на місці трагедії. За інформацією рятувальників, це: два водії та дві пасажирки. За кермом вантажівки, яка зіткнулася з мікроавтобусом і легковиком, перебував тернополянин — він залишився живий.
Правоохоронці просять усіх, хто був свідком аварії чи має відеозаписи з відеореєстраторів, повідомити про це до Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області у відділ розслідування дорожньо-транспортних пригод або зателефонувати за номером 102.