До 15 років позбавлення волі засудили мешканця Запоріжжя за вбивство подружжя із села Серединці, що на Шепетівщині. Також Шепетівський районний суд зобов’язав чоловіка сплатити на користь дочки загиблих 600 тисяч гривень моральної шкоди.

Страшну картину через вікно першим побачив сусід, якого занепокоїло, що 58-річна жінка та її 64-річний співмешканець два дні не виходять з хати: на ліжку тіла потерпілих і закривавлені стіни.
…Будинок був замкнений ззовні. Тіла господарів були з численними тілесними ушкодженнями. Під час спілкування із жителями села поліцейські встановили, що до потерпілої декілька місяців тому із Запоріжжя приїхав брат, який теж жив у цьому будинку. Буквально за 15 хвилин поліцейські побачили чоловіка за будинком на городі, розповідають у секторі комунікації ГУ Нацполіції в області. Той спочатку відпирався. Як з’ясували слідчі, конфлікт між потерпілими та зловмисником виник за два дні до страшної знахідки. У ході суперечки він схопив молоток і спочатку убив сестру, а потім і її співмешканця, після чого зачинив будинок ззовні і зник з місця події. Добу чоловік переховувався на закинутій пожежній станції, а потім, за його словами, зголоднів і повернувся в село.