Надрукувати
Категорія: Кримінал
Перегляди: 806

  

Надзвичайники ліквідують наслідки автотрощі.

Вчора у Хмельницькому районі бійці ДСНС ліквідували наслідки автопригоди, в якій травмувалося двоє дорослих людей і одна дитина.  Відповідне повідомлення про дорожнього транспортну пригоду надійшло до Служби порятунку о 21:00.

Поблизу села Соколівка автомобіль ВАЗ 2106 зіткнувся із трактором, який рухався в попутному напрямку. В результаті ДТП травмувалося троє людей: водій,  пасажирка та дитина, всі госпіталізовані до Ярмолинецької лікарні.

До місця події прибув черговий караул 22 Державної пожежно-рятувальної частини смт Ярмолинці. Пожежники від’єднали акумуляторну батарею авто, щоб запобігти виникненню загоряння, а також звільнили проїжджу частину від уламків автомобіля та змили паливо мастильні матеріали з дороги.

А сьогодні знову ж у Хмельницькому районі дснсники  наводили лад на трасі після автопригоди за участю двох вантажівок, яка сталася поблизу села Головчинці, Меджибізької територіальної громади. Зіткнулися два вантажні автомобілі DAF і VOLVO, повідомлення про цю подію надійшло до Служби порятунку о 05:47 ранку.

Як повідомляють у Головному управлінні ДСНС України у Хмельницькій області, цього разу на місце події оперативно прибув черговий караул 15 Державної пожежно-рятувальної частини із Летичева. Надзвичайники відімкнули акумуляторні батареї обох транспортних засобів, та відбуксирували автомобілі на узбіччя, після чого змили паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини. Внаслідок автопригоди водії не постраждали.