За повідомленням пресслужби Хмельницької поліції, працівники правоохоронних органів заарештували двох хмельничан, один із них збував наркотики, а другий постачав ці психотропні речовини для збуту.

Вчора, 21 вересня, працівники поліції затримали хмельницького наркоторговця 33-х років під час продажу амфетаміну. У чоловіка із собою було виявлено розфасований для продажу амфетамін і канабіс, пристрої для вживання наркотиків, мобільний телефон та банківські картки.

Наразі чоловікові мають оголосити про підозру за збут наркотичних речовин. Наркоторговцю загрожує до 10 років за ґратами з конфіскацією майна.

Також, під час проведення оперативних заходів, працівники правоохоронних органів знайшли 49-річного чоловіка, що постачав наркотичні засоби продавцю.

Під час обшуку хмельничанина було виявлено плантацію із 669 кущів конопель, які були прикриті маскувальною сіткою, пристрій для подрібнення канабісу, електронні ваги, висушену коноплю, пристрої для куріння та предмет, схожий на обріз рушниці.

Наразі вищезазначені предмети та речовини досліджуються експертами, а 49-річному хмельничанину загрожує до 7 років позбавлення волі.