Надрукувати
Категорія: Кримінал
Перегляди: 478

Працівники поліції оголосили про підозру злочинцям, які збували наркотичні засоби через інтернет, повідомляє пресслужба Хмельницької поліції.

Як з’ясувалося, організатором зловмисного угрупування був 28-річний чоловік, що використовував фальшиві документи з метою збуту психотропних та наркотичних речовин і інших регіонів України.

Поставки заборонених речовин відбувалися через канал у відомій соціальній мережі, замовники отримували свої згортки через «закладки». У «меню» злочинців входили: амфетамін, LSD, А-PVP, кокаїн та канабіс.

Після шести обшуків працівниками правоохоронних органів було вилучено: банківські картки, мобільні телефони, zip-пакетики, електронні ваги, а також наркотичні та психотропні речовини, заготовлені для продажу, які коштують близько 400 тисяч гривень.

Протягом розслідування працівники поліції зафіксували 58 епізодів збуту наркотичних речовин саме ув’язненим угрупуванням.

Наразі трьом чоловікам оголошено про підозру, це значить, що їм може загрожувати до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Протиправну діяльність трьох членів групи викрили працівники відділу протидії кіберзлочинам Хмельницькій області спільно зі слідчими обласної поліції та працівниками Департаменту боротьби з наркозлочинністю за сприяння СБУ та під процесуальним керівництвом прокуратури.