У чотирьох кілометрах від Кам’янця-Подільського розташоване мальовниче село Зіньківці, тому не дивно, що переважна більшість його дорослого населення має роботу в місті. Не стала винятком і одна із зіньківчанок, яка працювала продавцем у супермаркеті Жовтневого мікрорайону, з якого взагалі рукою подати до цього передмістя. Тож не один рік, у будь-яку пору року чи погоду, жінка навпростець, через місток річки Смотрич долала відстань від домівки до праці і навпаки. Аж поки не сталося жахливе – минулої середи близько 5-ї ранку її тіло було знайдено на безлюдній та неосвітленій стежці поблизу стадіону ЗОШ № 7 та старого єврейського кладовища.

Як пізніше з’ясувалося, в 37-річної продавчині робочий день закінчився о десятій вечора, і вона, попрощавшися з дівчатами зі своєї зміни, як завжди, пішки вирушила до рідних Зіньковець, де на неї чекали чоловік і 17-річний син, а ще – її телефонного дзвінка мати, яка теж мешкала в цьому селі. Власне, вона, побачивши що донька не виходить на зв’язок, не відповідає на її дзвінки, запідозривши лихо (недаремно кажуть, що серце матері все відчуває), не дочекавшись світанку, пішла по добре відомій їй дорозі, якою та могла повертатися з роботи. Й важко уявити стан матері, коли вона й натрапила на оголене, з розбитою головою тіло своєї кровинки…
Тут же жінка зателефонувала до поліції. На місце події одразу виїхала криміналістична лабораторія та слідчо-оперативна група з Хмельницького на чолі з т. в. о. начальника ГУНП області Андрієм Чайковським. Відтак тіло вбитої було направлено на судмедекспертизу. Слідчі відкрили кримінальне провадження за п. 10 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ. Наразі працівники поліції з’ясовують причини та обставини смерті молодої жінки (за попередньою інформацією вона померла внаслідок черепно-мозкової травми) та розшукують особу, причетну до вчинення кримінального правопорушення.
Того ж злощасного дня в соцмережах з’явився пост матері вбитої: «Ірод проклятий загубив життя моїй донечці. Дуже прошу, може, хтось чув чи бачив, як мотлошив мою доцю, може, чув крики. Відгукніться, люди добрі!..».
Загиблу добре знав колишній голова Зіньковецької сільської ради Віталій Маслянко. Під час нашого спілкування, він розповів, що жінка користувалася в селі повагою і авторитетом, була гарною господинею, прекрасною дружиною, турботливою матір’ю для сина, дбайливою донькою. А ще, Віталій Петрович відзначив, що на місці нинішньої трагедії й раніше були неодноразові випадки насильства.