Вечірньої пори місцевий житель повідомив шепетівських правоохоронців, що в сусідній квартирі крики. Екіпаж патрульної поліції, прибувши на виклик, виявив у відчиненій квартирі закривавленого потерпілого. Поліцейські викликали швидку. Під час надання медичної допомоги 50-річний чоловік помер.

З’ясувалося, під час скоєння злочину в приміщенні перебувала 77-річна матір потерпілого. Проте через серйозні вади зору кривдників не бачила. До опівночі правоохоронці розшукали і затримали ймовірних підозрюваних у скоєнні вбивства. Ними, інформують у секторі комунікації ГУ Нацполіції в області, виявилися двоє місцевих жителів 33 та 37 років, які раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за грабежі і розбої.
Напередодні ввечері, за спільною чаркою, підозрювані дізналися, що мати потерпілого отримала 3150 гривень пенсії. Аби заволодіти ними, ведуть далі в секторі комунікації ГУ Нацполіції області,чоловіки змовилися та напали на знайомого наступного дня. Дочекавшись вечора, вони увірвалися до його житла та, погрожуючи господарю і його матері ножем, відібрали кошти та мобільні телефони. Отримавши бажане, зловмисники жорстоко побили чоловіка і втекли.
Їм «світить» до 15 років позбавлення волі чи довічне ув’язнення. На період досудового розслідування суд взяв чоловіків під варту без можливості внесення застави.