Із трупом у мішку
50-річний хмельничанин так побив свою 40-річну співмешканку, що та померла. Злякавшись відповідальності, заховав тіло в мішок і щільно замотав скотчем. З трупом у квартирі проживав більше тижня. Зізнатися правоохоронцям підозрюваного вмовив його батько, який першим дізнався про те, що сталося.

Свої дії підозрюваний пояснив тим, що вже перебував на умовному за нанесення тілесних ушкоджень і боявся реального ув’язнення, інформують у секторі комунікації ГУ Нацполіції в області. Однак «світить» йому до 10 років ув’язнення.

У підвалі мертва жінка пролежала тиждень
Йому 29, їй – 41. Він із Малого Чернятина. Вона – із Самчиків. Разом вони розпивали спиртне. Зав’язалася суперечка. Її тіло у підвалі багатоповерхівки знайшли місцеві мешканці (там, на той момент, воно пролежало тиждень). Чоловіка наступного дня знайшли й затримали правоохоронці. І, на жаль, це не сюжет фільму жахів, а реальні події.
Зовні явних ознак насильницької смерті не було, але експертиза засвідчила, що жінка померла від удушення, інформують у секторі комунікації ГУ Нацполіції в області. Допомогли встановити особу підозрюваного вуличні камери відеонагляду. В скоєному він зізнався. Далі – слово за судом.

Забила шваброю свекруху
В Ізяславі 57-річна жінка проживала з чоловіком у свекрухи. Тривалий час, кажуть у секторі комунікації ГУ Нацполіції в області, жінка доглядала за нею. Стосунки між ними не складалися. Вервечка сварок привела до фатального результату: підозрювана схопила перше, що трапился під руки, – швабру, і гамселила жертву по голові, поки та не перестала дихати.
Оговтавшись, невістка викликала швидку, та, на жаль, медики вже нічим не змогли зарадити потерпілій…