На території Шепетівки було затримано військовослужбовця, який збував метамфетамін та оголосили йому про підозру, повідомляє пресслужба Хмельницької поліції.

Як з’ясувалося, 34-річний військовослужбовець зі Збройних сил України збував важкі наркотичні речовини. Чоловіка затримали під час збуту чергової дози психотропних засобів.
Під час обшуку у домівці наркоторговця було виявлено та вилучено розфасовані згортки з білою порошкоподібною речовиною, сухою зеленою речовиною рослинного походження та пристрої для вживання наркотиків. Усі знайдені речі спрямували на проведення експертизи.
Наразі чоловікові оголосили про підозру за незаконне виробництво, зберігання, чи збут наркотичних засобів. Військовослужбовцю загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Наркоторговця викрили працівники управління боротьби з наркозлочинністю в Хмельницькій області ДБН НП України спільно зі слідчими Шепетівського райуправління, співробітниками СБУ та за процесуального керівництва Рівненської спеціалізованої прокуратури.