Троє загиблих й шестеро травмованих – такий результат трьох аварій, що сталися впродовж 8-9 січня.

Поблизу села Чабани, що у Гвардійській ТГ, зіткнулися Mazda-6, під кермуванням 31-річного жителя Вінницької області, з вантажівкою «MAN», кермував котрою керуванням 35-річний черкасець. Від отриманих травм водій легковика від загинув на місці події. Його 26-річна пасажирка госпіталізована до Хмельницької обласної клінічної лікарні. Дворічний хлопчик, який теж був у салоні автомобіля, не травмувався.
У Слобідці-Кульчієвецькій загинув 50-річний пішохід. 69-річний житель села Гуменці, керуючи вантажівкою «Peterbilt», не впорався з керуванням, інформують у секторі комунікації ГУ Нацполіції в області, автомобіль і злетів в кювет, де перекинувся. 50-річний місцевий у ту фатальну мить просто йшов узбіччям. Опинившись під вантажівкою, загинув одразу.
Поблизу Цвітохи на Славутчині зіткнулися «Mercedes-Benz» та «Renault Megane». Обома кермували земляки-ровесники: 32-річні жителі Шепетівки і Цвітохи. Водій «Mercedes-Benz» загинув на місці події. Також важко травмувалась неповнолітня пасажирка автомобіля «Renault Megane»: 17-річну шепетівчанку з травмою голови госпіталізували до Хмельницької обласної лікарні. Травмувалося ще четверо: 28-річна та 27-річний пасажири Рено госпіталізації не потребували, а водія та 32-річну пасажирку Мерседесу доправили до Славутської та Шепетівської лікарень. Перевірка показала, повідомляють у секторі комунікації ГУ Нацполіції в області, що водій автомобіля «Mercedes-Benz» перебував за кермом у нетверезому стані. Наразі слідчі дії тривають.