Надрукувати
Категорія: Кримінал
Перегляди: 605

Вчора, 11 січня, чотири жителя області звернулися до поліції з повідомленням про шахрайство. Загальна сума збитків становить близько 68 тисяч гривень, повідомляє пресслужба Хмельницької поліції.

22-річний хлопець з Хмельниччини придбав в інтернеті талони на пальне на суму 12 800 гривень, проте коли хотів скористатися ними, виявилося, що талони не дійсні.

Житель Ізяслава перерахував 8400 гривень шахраям, які продавали дрова за повною передплатою. Як тільки чоловік оплатив своє замовлення, зв’язок з продавцями перервався.

 32-річний чоловік з Деражні вирішив придбати автомобіль, та також як тільки перерахував 22 тисячі гривень на рахунок «продавця», зв’язок був втрачений.

Поза шахраями під виглядом продавців в інтернет-магазинах, продовжує набирати обертів виманювання грошей пов’язане з діяльністю псевдобанкірів. Так 30-річна жінка з Волочиська видала свої реквізити банківської карти та код доступу до неї не встановленій особі, яка представилася працівником банку та повідомила, що карту потерпілої потрібно розблокувати, для цього і потрібні дані. Після чого з картки було знято 24000 гривень.

Слідчі дії тривають.