Надрукувати
Категорія: Кримінал
Перегляди: 592

Сьогодні, 26 січня, водій під дією наркотичних речовин спричинив ДТП і намагався втекти з місця подій, повідомляє пресслужба Хмельницької поліції.

ДТП за участі 27-річного чоловіка сталося у Нетішині. Працівники поліції помітили несправний автомобіль на дорозі. Але водій за кермом цієї машини проігнорував вимогу поліцейських зупинитися та пришвидшив рух. Водій порушив правила маневрування та пошкодив авто, які рухалися перед ним.

Після цього чоловік залишив авто та почав тікати, проте працівники поліції наздогнали правопорушника уже за декілька хвилин. Правоохоронці помітили, що утікач викидає вміст своєї барсетки. Знайшовши пакет, який водій викинув, працівники поліції виявили там порошкоподібну речовину, яка скоріше за все є наркотичною.

Винуватця ДТП було направлено до лікарні, де було виявлено, що чоловік перебував за кермом під дією марихуани.

На чоловіка було складено 3 адміністративні протоколи за керування автомобілем у стані наркотичного сп’яніння, за невиконання вимоги про зупинку та за порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП без потерпілих.

За фактом зберігання наркотичних засобів працівники правоохоронних органів відкрили кримінальне провадження. Вилучені речовини направлено на експертизу.