Вчора, 27 січня, під час нічного рейду працівники охорони Ізяславського лісгоспу з допомогою правоохоронців виявили правопорушників на території державного підприємства, повідомляє пресслужба Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства.

У лісових угіддях Ізяславського лісгоспу було помічено автомобіль, працівники поліції зупинили машину, проте водій відмовився від поверхового огляду власного транспорту. Натомість чоловік запропонував одразу поїхати до Плуженської територіальної громади та поспілкуватися на поліцейській дільниці.

Під час руху до дільниці водій змінив напрямок руху та намагався втекти. Проте працівники поліції та охорони наздогнали авто. В ньому вони зустріли лише одного чоловіка, в той час, як водій та інші пасажири втекли з місця подій. Та через деякий час усі все одно повернулися до машини.

Після огляду авто, у багажнику було виявлено мисливський карабін з прицілом нічного бачення.

На порушників склали протоколи. Автомобіль відбуксирували на арештмайданчик, зброю вилучили. Розпочалося розслідування, усі обставини з’ясовують відповідні органи.