За повідомленням пресслужби Хмельницької поліції, директору підрядного підприємства, головному бухгалтеру та незалежному інженеру технічного нагляду оголосили про підозри, їм може загрожувати до 12 років позбавлення волі.

Як з’ясувалося, впродовж 2019 та 2020 року, бюджетні гроші, виділені на програму будівництва казарм поліпшеного типу для потреб оборонного відомства, постійно розкрадали.
Так директор приватного підприємства, головний бухгалтер та незалежний інженер технічного нагляду свідомо готували та підписували акти виконаних будівельних робіт із фіктивними відомостями. У цих документах були неправдиві дані щодо обсягу проведених робіт та вартості витрачених матеріалів.
Таким чином 5,9 мільйона гривень виділених на будівництво як і не було, а казарми досі у непридатному стані для проживання.
Директору підприємства-підрядника та спільникам повідомлено підозри за привласнення, розтрату майна та заволодіння ним, шляхом зловживання службовим становищем в складі організованої групи.
Організованій групі загрожує до 12 років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.
Процесуальне керівництво у досудовому розслідувані здійснює Хмельницька спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону.