Працівники правоохоронних органів зупинили чоловіка, що був посередником у продажі наркотичних та психотропних речовин, через інтернет-крамницю, повідомляє пресслужба Хмельницької поліції.

Працівники поліції помітили на вулиці 28-річного жителя Красилова, який підозріло себе поводив. Як з’ясувалося, чоловік працював посередником наркотичного інтернет-магазину. Так правопорушник отримував на пошті «товар», після чого розділяв його на маленькі згортки. Зарплатню за таку «роботу» чоловік отримував декількома грамами наркотиків та психотропів.

Нагадаємо, що під час поверхневої перевірки чоловіка, працівники поліції виявили у картонній коробці чималий пакет з амфетаміном.

Оперативники дізналися про ще одну посилку, яка знаходилася у поштоматі та вилучили її. У коробці були спаковані псилоцибінові гриби.

За цінами на «чорному ринку», ці дві виявлені та вилучені посилки коштують приблизно 150 тисяч гривень.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років ув’язнення.

Після надходження результатів експертизи буде вирішуватися питання щодо додаткової кваліфікації дій фігуранта та повідомлення йому про підозру.

Слідчі дії тривають за процесуального керівництва Хмельницької окружної прокуратури.