Надрукувати
Категорія: Кримінал
Перегляди: 966


За придбання, перевезення, зберігання наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах з метою збуту 26-річний хмельничанин проведе за ґратами 9 років, повідомляє пресслужба Хмельницької поліції.

Ще у 2019 році працівники поліції викрили хмельничанина, який збував наркотичні та психотропні речовини методом «закладок». Зв’язок із клієнтами та постачальниками приймав через месенджер.
26-річного чоловіка затримали у Хмельницькому та під час поверхневої перевірки правопорушника та огляду його авто було виявлено та вилучено 35 згортків з амфетаміном, 5 згортків з таблетками «екстазі» та 2 поліетиленові пакети з амфетаміном та «сіллю».
Після санкціонованого обшуку за місцем проживання затриманого було виявлено 100 згортків з амфетаміном, «сіллю», «екстазі» та понад 200 грамів марихуани. Усе вилучене направили на експертизу.
Загальна вартість вилучених наркотиків за цінами «чорного ринку» становила понад 60 тисяч гривень.
Суд першої інстанції визнав чоловіка винним у вчиненні наступних злочинів: придбання, перевезення, зберігання наркотичних засобів та психотропних речовин у великих та особливо великих розмірах з метою збуту. Суд визначив чоловіку покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 9 років з конфіскацією усього майна, окрім житла. Апеляційний суд Хмельницької області залишив це рішення без змін.