Щотижня до «Подільських вістей» надходять скарги від передплатників про те, що їм невчасно чи взагалі не приносять газету, вони просять редакцію виправити ситуацію.
Вкотре наголошуємо: це ганебне порушення професійних обов’язків працівниками поштових відділень, здебільшого — пересувних, які діють на свій розсуд. Попри те пошта отримує від редакцій майже 30 відсотків коштів зі всієї передплати саме за адресну доставку газет передплатникам. Тож кожен із вас, шановні читачі, має повне право вимагати доставляти передплачене видання «Подільських вістей» за вашою домашньою адресою.
Про всі недоліки повідомляйте керівництву Хмельницької дирекції АТ «Укрпошта», зокрема: директору Миколі Володимировичу Громову —  050-375-01-26 та заступнику директора Костянтину Сергійовичу Чавелюку — 098-550-23-98. Відстоюйте своє право на отримання свіжої друкованої інформації.
Позбавлення громадян цієї можливості, особливо в період війни, прирівнюється до злочину. За результатом того, як виправляють поштовики свої помилки, чи йдуть назустріч людям, інформуйте в редакцію за номером 097-648-48-21. Кожен із цих фактів стане підставою для звернення до суду для відшкодування завданих збитків.