Після полону батько приїхав на присягу сина.

Нещодавно на плацу Національної академії Державної прикордонної служби імені Богдана Хмельницького на урочистій присязі курсантів першокурсників на вірність українському народові для одного з них цей день став надзвичайно важливим у житті. Саме цього дня майбутній прикордонник зустрівся з батьком, якого так чекав із полону.

Курсант Кучер, маючи гідний приклад для наслідування — батька полковника Ігоря Кучера, із майбутньою професією визначився давно, тож одразу ж вступив до Національної академії Держприкордонслужби імені Богдана Хмельницького.
Варто наголосити, що саме цьогорічна присяга майбутніх офіцерів-прикордонників стала для них особливо важливою, бо рішення захищати кордони України в такий непростий час може прийняти не кожен.
Тож разом із іншими першокурсниками та першокурсницями курсант Кучер під час урочистого заходу — присяги, не мав жодної здогадки, що на нього чекає такий несподіваний подарунок — поява тата, який разом із іншими героями-захисниками повернувся з полону додому.
«З полону повернулися 215 захисників Маріуполя. В тому числі — дев’ять наших прикордонників, — наголосив ректор навчального закладу Олександр Луцький. — І до нас, з дозволу голови Державної прикордонної служби, прибув один із них. Але найголовніше, що зараз у строю його син. Курсант Кучер — до середини!», — віддав він команду на урочистостях. А далі була надто емоційна зустріч близьких і рідних людей — батька та сина. Зустріч, яку вони обидва так чекали…