Кілька років тому в центрі Старого міста було відкрито готельно-розважальний комплекс «Клеопатра», який став не лише окрасою Кам’янця-Подільського, а й одним із найпопулярніших місць для відпочинку гостей та кам’янчан. Він повністю відповідає кращим європейським стандартам обслуговування, пропонує комфортабельні номери, обладнані усім необхідним для проживання, роботи та дозвілля, конференцзали, в яких проводяться різноманітні заходи всеукраїнського та міжнародного рівня. Та минулих вихідних у «Клеопатрі» сталася досить неприємна подія.

…11 лютого за годину після опівночі до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в комплексі. За викликом одразу було спрямовано підрозділи 2 Державного пожежно-рятувального загону та вогнеборців місцевої пожежної команди села Ходорівці, яке входить до складу Кам’янець-Подільської територіальної громади. Як з’ясувалося, спалахнуло перекриття будівлі готелю між сьомим поверхом та дахом. Рятувальники, які прибули на місце, спільно з персоналом готелю евакуювали 75 громадян до іншого готелю міста.
Як інформує ГУ ДСНС у Хмельницькій області, через пізнє виявлення загоряння, вогонь уже встиг охопити дах споруди, що значно ускладнило гасіння пожежі. Та попри це, завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців пожежу, що розповсюдилася на площу 100 кв. м, вдалося локалізувати о 02:25 та ліквідувати о 03:10, а також врятувати від вогню ще три будівлі.  На місці події працювало 11 одиниць техніки та 35 рятувальників.
Причина пожежі встановлюється.