Шість військових вантажівок передали українським бійцям.

Ще до Дня міста було оголошено народний збір на автівки «Богдан Хмельницький на коні, а хлопці з ЗСУ ще ні».  Це спільний проєкт із Благодійним фондом «Волонтери Поділля».

Багато різних людей протягом кількох місяців долучалися до збору коштів — це і представники  бізнесу, керівники підприємств, працівники міської ради, освітяни, медики, працівники культури, спорту, депутати. І суми теж були різні — від сотень до сотень тисяч гривень.
«І завдяки всім вам, друзі, — наголосив Хмельницький міський голова Олександр Симчишин, — представники благодійного фонду «Волонтери Поділля» придбали у Франції 6 військових вантажівок і доставили їх у Хмельницький, де вони пройшли техобслуговування. Разом з вами ми реалізували проєкт майже на чотири мільйони гривень. Дякую усім!»
До речі, вантажівки вже передали різним бойовим підрозділам, що дислокуються у Хмельницькому і несуть службу на нульових позиціях. Разом з військовими вантажівками також відправили 250 комплектів термобілизни, флісок, а також 500 хімічних засобів для підігріву.
«Адже сьогодні, — зазначив Олександр Сергійович, — головний сенс всього, що ми робимо, — все для фронту, все для перемоги!  Працюємо далі! Тримаймо стрій!».