Працівники та учні Плужненського професійного аграрного ліцею, зібравшись толокою, напекли солодких смаколиків нашим військовим на передовій.

– Для того, щоб дати можливість воїнам ЗСУ відчути радість і тепло, зігріти любов’ю і турботою, в Плужненському професійному аграрному ліцеї виготовляли солодку продукцію воїнам, які боронять незалежність та територіальну цілісність нашої країни, – розповіли у навчальному закладі.
Зусиллями колективу, радою учнівського самоврядування, волонтерським загоном ліцею та небайдужими жителями м. Ізяслав, с. Хотень Перший та с. Плужне зібрано продукти та гроші для виготовлення солодкої продукції.

– Виготовлене власноруч печиво передано одному із керівників волонтерського руху Ізяславського району – благочинному Ізяславської православної церкви України Київського патріархату митрофорному протоієрею Володимиру Ковальчуку, який постійно здійснює поїздки в зону бойових дій з волонтерськими місіями. В такий спосіб учні, працівники ліцею та небайдужі жителі висловлюють свою вдячність та підтримку воїнам, які зараз перебувають на війні у надважких умовах, – додала адміністрація закладу.