Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 1906

Перший день весни… Сльози рідних і близьких загиблих Героїв, розгубленість дітей, чорні хустки матерів… Війна забрала в них найдорожчих і найближчих їм людей — їхню опору, надію та захист… Війна принесла страждання й тугу, назавжди змінивши життя родин. Бог забирає кращих своїх синів і дочок, нехай їхні душі покояться з миром. Слава Героям і Героїням, які віддають свої життя за Українську землю, виборюючи для неї свободу та незалежність.

Державні нагороди родинам загиблих Героїв, які посмертно удостоєні відзнак за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі та українському народові згідно з Указами Президента України, вручив начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.
Медаллю «За військову службу Україні» нагороджений старший солдат Мартиненко Дмитро Володимирович.
Орденами «За мужність» ІІІ ступеня нагороджені: старший сержант Янін Олексій Євгенович і солдат строкової служби Кухар Василь Васильович.
«Жодні слова не можуть полегшити ваше горе, адже втрата сина, чоловіка, батька — це невимовний біль, який залишається назавжди, — сказав, звертаючись до родин, Сергій Гамалій. — Проте хочу, аби ви знали, що ми пишаємося нашими воїнами, їхнім подвигом та самопожертвою. Вони справжні Герої, бо віддали своє життя за Україну».
Вічна пам’ять Героям!