Наслідки обстрілу Харківської області (Фото:Олег Синєгубов/Telegram)

 

За минулу добу окупанти 35 разів обстріляли Херсонську область, випустивши 170 снарядів з важкої артилерії та авіації.

Місто Херсон росіяни обстріляли п’ять разів. Окупанти влучили у житлові квартали населених пунктів, церкву, лінію електропередач, територію порту в місті Херсон та у підприємства в селищах Дніпровське та Берислав. Внаслідок ворожого обстрілу одна людина загинула.
«Окрім того, з деокупованої території області евакуйовано 109 осіб», — повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Telegram.
Також російські окупанти обстріляли Очаків Миколаївської області. «Внаслідок чого зруйновано та пошкоджено житлові будинки. Також пошкоджень зазнали автівки, мережі Інтернет, -газо та електропостачання. Постраждалих немає», — написав голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у Telegram.
Крім того, за його словами, у Миколаєві, Первомайському, Вознесенському та Баштанському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.
На Донеччині за 11 квітня росіяни вбили місцевого жителя. Це сталося у Вугледарі. Крім того, восьмеро людей в області зазнали поранень. Про це повідомив голова ОВА Павло Кириленко.
Харківщина також потерпала від обстрілів окупантів. У місті Вовчанськ Чугуївського району пошкоджено щонайменше чотири житлові будинки та дорожнє полотно.
В Ізюмському районі внаслідок падіння російського безпілотника сталася пожежа на площі 10 га на відкритій території в полі.
«Внаслідок обстрілу з РСЗВ села Кіндрашівка Куп’янського району поранення отримала 62-річна жінка», — написав голова ОВА Олег Синєгубов у Telegram.