Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 2251

Напередодні Воскресіння Христового волонтерські команди громад області сформували передачі для земляків з 128 окремої гірсько-штурмової бригади, 86 батальйону 106 та 102 бригад територіальної оборони.

Волонтерська родина Хмельниччини виготовила великодні смаколики: мясні консерви та великодні вироби, домашню свіжу випічку, крашанки та іншу продукцію.
Великі слова вдячності:
– директору школи Омелянчук Олесі Іванівні та волонтерському колективу Михайлівського ліцею;
– жителям Лісовогринівецької ТГ, а саме мешканцям сіл Пашківці, Скаржинці, Климашівка, депутатам Лісовогринівецької сільської ради Юрію Анатолійовичу та Юрію Юрійовичу Шлапакам. Також велика подяка сільському голові громади Віталію Гралюку та старості старостинського округу з центром в с. Пашківці Миколі Земляку;
– жителям с. Гвардійське – Ользі Шевчук та Світлані Кармаліті, Олені Бойко та ВПО з м. Очаків пані Зої;
– працівникам Сарнівської гімназії та Соломнянського ліцею;
– жителям сіл Лозове, Сарнів та Поляни;
– колективу Війтовецького ліцею;
– старості старостинського округу з центром у с. Копистин Лілії Панчук та жителям цього округу Хмельницької територіальної громади.
До виготовлення великодніх смаколиків для наших мужніх військових долучились й діти з Малиницького, Війтовецького, Бальковецького Наркевицького та Лісовогринівецького ліцеїв й Будинку дитячої та юнацької творчості Волочиської міської ради, які із завзяттям та від щирого серця виготовили чудові обереги, крашанки та вітальні листівки. Педагоги та учні Чорноострівського аграрного ліцею долучились до віпички близько 300 пасок.