В результаті вибуху важко травмувався сам зловмисник та його брат, а батько помер від отриманих травм у лікарні.
Подія сталась ввечері 6 травня у м. Славута. До поліції надійшла інформація, що в одній з квартир у місті відбувся вибух. За вказаною адресою оперативно прибули члени СОГ та усі наряди поліції.

На місці події правоохоронці встановили, що 40-річний місцевий житель вчинив сварку з рідним братом та батьком за місцем їх спільного проживання. В ході конфлікту чоловік з метою вбивства родичів узяв бойову гранату та висмикнув кільце з чекою, після чого кинув її у бік брата.
Внаслідок вибуху усі учасники події отримали численні травми та були госпіталізовані до медичного закладу. Один з потерпілих — 67-річний батько зловмисника — помер у лікарні, інший 37-річний потерпілий перебуває у реанімаційному відділенні.
Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури вже оголосили підозри фігуранту одразу за кількома статтями Кримінального кодексу України:
— за ч. 1 ст. 263 — незаконне придбання, носіння та зберігання боєприпасів;
— за ч. 2 ст. 15 п. 1 п. 5 ч. 2 ст. 115 — закінчений замах на вбивство двох осіб, вчинений способом, небезпечним для життя багатьох осіб;
— за п. 5 ч. 2 ст. 115 — умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох людей.
За скоєне зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.
Походження боєприпасу наразі встановлюється. Ні підозрюваний, ні потерпілі стосунку до військової служби не мають.