Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 1525

Як повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат: "На жаль, цієї ночі не всі дрони знищено – 17 з 21-го БПЛА. Є чотири влучання по Хмельницькій області".  Станом на 16-ту годину відомо про 30 постраждалих. 

Міський голова Олександр Симчишин про ситуацію в Хмельницькій громаді станом на 13 травня проінформував: «Станом на 7:30 13 травня у Хмельницькому прильотів не зафіксовано!  Ооднак у результаті терористичної атаки є влучання в об’єкт на території однієї з громад Хмельницького району. Пожежа триває. Внаслідок вибухових хвиль у Хмельницькому пошкоджено навчальні заклади, медичні заклади, адміністративні будівлі, промислові об’єкти, багатоповерхові та індивідуальні житлові будинки. Є постраждалі і поранені мешканці громади. Кількість уточнюється.  Усі служби працють над ліквідацією наслідків. У випадку пошкоджень житла звертайтеся за телефоном 1580, а також в УМК «Центральна».
Евакуація, на разі, не проводиться.
Проблем з комунальними послугами у місті немає. Тримаймо стрій! Слава Україні!».

Визначено локації, де ви зможете подати заявки про пошкодження, а також отримати допомогу і матеріали для відновлення (плівка, скло, шифер): вул. Шухевича 90 СКЦ «Плоскирів»; вул. Волочиська, 15 (двір будинку); вул. Молодіжна, 3, УМК «ПівденноЗахідна».
В селах роботу координують старости.