П’ять подолян торік отримали доходи, що перевищують  мільйон гривень, повідомляє управління доходів і зборів з фізичних осіб Державної фіскальної служби у Хмельницькій області. Загальна сума задекларованого ними сумарного доходу від продажу нерухомого майна та надання його в оренду становить майже 10 мільйонів гривень.

Тож сума податку на доходи фізичних осіб, яку «мільйонери» самостійно визначили до сплати до бюджету, становить 917 тисяч гривень, військового збору — 197 тисяч гривень.
Загалом подолянами подано 6648   декларацій про майновий стан і доходи. Найактивніше декларували свої статки жителі міст Хмельницького та Кам‘янця-Подільського, а також Славутського району. Загальна сума задекларованого громадянами доходу становить 382,7 мільйона гривень. Це на          44 мільйони гривень більше, ніж за аналогічний період минулого року.
«Проміжні підсумки деклараційної кампанії свідчать про те, що подоляни активно виконують свій конституційний обов‘язок і, як свідчать результати опитувань, розуміють, що декларувати свої доходи — це цивілізований європейський тренд», — зауважив керівник головного управління ДФС у Хмельницькій області Анатолій Марценюк.