ЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ ПОСТАНОВА
16 вересня 2014 року м. Київ № 966
Про зміни в складі окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року


Розглянувши подання суб’єктів внесення кандидатур до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року про заміну членів окружних виборчих комісій, відповідно до пункту 1 частини другої статті 13, частин першої – третьої, п’ятої – сьомої статті 26, частин п’ятої – сьомої, десятої, одинадцятої статті 27, пункту 2 частини третьої, частин четвертої, п’ятої, сьомої, десятої статті 37, частини другої статті 107 Закону України “Про вибори народних депутатів України”, керуючись статтями 11 – 13, пунктом 17 статті 19 Закону України “Про Центральну виборчу комісію”, Центральна виборча комісія п о с т а н о в л я є:
1. Внести зміни до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року, утворених відповідно до постанови Центральної виборчої комісії від 5 вересня 2014 року № 858 “Про утворення окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року”, згідно з додатками 1 – 20.
2. Окружним виборчим комісіям з виборів народних депутатів України, до складу яких вносяться зміни, поінформувати громадян про такі зміни у визначений цими комісіями спосіб.
3. Цю постанову разом з відповідним додатком надіслати відповідним регіональним друкованим засобам масової інформації для опублікування у семиденний строк від дня її прийняття, а також окружним виборчим комісіям з виборів народних депутатів України.
4. Цю постанову оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

Голова Центральної виборчої комісії М. ОХЕНДОВСЬКИЙ


Додаток 17
до постанови Центральної виборчої комісії від 16 вересня 2014 року № 966
ЗМІНИ
в складі окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року Хмельницька область
Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 187
Припинити достроково повноваження члена комісії:
Олійник Оксана Анатоліївна, 1986 року народження – заступник голови комісії, від політичної партії Всеукраїнське об’єднання “Свобода” (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).
Включити до складу комісії та призначити заступником голови цієї комісії:
Мороз Ольга Володимирівна, 1959 року народження – від політичної партії Всеукраїнське об’єднання “Свобода”.
Припинити достроково повноваження члена комісії:
Гайдученко Олена Володимирівна, 1967 року народження – від Політичної партії “Зелені” (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).
Включити до складу цієї комісії:
Кліщ Олександр Вікторович, 1993 року народження – від Політичної партії “Зелені”.
Припинити достроково повноваження члена комісії:
Швед Віталій Борисович, 1953 року народження – від політичної партії Всеукраїнське об’єднання “Свобода”, депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).
Включити до складу цієї комісії:
Прядун Тетяна Олександрівна, 1983 року народження – від політичної партії Всеукраїнське об’єднання “Свобода”, депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання.
Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 189
Припинити достроково повноваження члена комісії:
Мазур Емілія Тадеушівна, 1964 року народження – від Соціалістичної партії України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).
Включити до складу цієї комісії:
Хамська Оксана Аркадіївна, 1969 року народження – від Соціалістичної партії України.
Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 190
Припинити достроково повноваження члена комісії:
Дегтярьов Денис Вікторович, 1993 року народження – від Радикальної Партії Олега Ляшка (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).
Включити до складу цієї комісії:
Шевчук Галина Олександрівна, 1948 року народження – від Радикальної Партії Олега Ляшка.
Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 191
Припинити достроково повноваження члена комісії:
Пасічник Надія Олександрівна, 1963 року народження – голова комісії, від Партії Наталії Королевської “Україна – Вперед!” (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).
Включити до складу комісії та призначити головою цієї комісії:
Козачук Василь Петрович, 1956 року народження – від Партії Наталії Королевської “Україна – Вперед!”
Припинити достроково повноваження члена комісії:
Портной Олександр Володимирович, 1964 року народження – від Політичної партії “Зелені” (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).
Включити до складу цієї комісії:
Гапон Віта Валеріївна, 1987 року народження – від Політичної партії “Зелені”.
Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 192
Припинити достроково повноваження члена комісії:
Олешко Валентин Федосійович, 1959 року народження – від Політичної партії “Зелені” (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).
Включити до складу цієї комісії:
Цикенюк Віктор Петрович, 1959 року народження – від Політичної партії “Зелені”.
Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 193
Припинити достроково повноваження члена комісії:
Ружицький Юрій Владиславович, 1972 року народження – секретар комісії, від Соціалістичної партії України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).
Включити до складу комісії та призначити секретарем цієї комісії:
Боднар Геннадій Олександрович, 1975 року народження – від Соціалістичної партії України.
Припинити достроково повноваження члена комісії:
Дацик Ганна Іванівна, 1950 року народження – від партії Політичне об’єднання “Рідна Вітчизна” (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).
Включити до складу цієї комісії:
Підскоцький Олег Іванович, 1974 року народження – від партії Політичне об’єднання “Рідна Вітчизна”.

Секретар Центральної виборчої комісії Т. ЛУКАШ