18 вересня особовому складу ГУНП у Хмельницькій області представили нового начальника. Ним став полковник поліції Василь Віконський, який до цього обіймав посаду заступника начальника ГУНП в Івано-Франківській області. Голова Національної поліції Сергій Князєв зазначив, що важливим напрямком роботи нового керівника має стати продовження реформування правоохоронної системи області.

Виступаючи перед особовим складом, Василь Віконський наголосив, що пріоритетним завданням правоохоронців Хмельниччини в рамках реформування є підвищення рівня довіри громадян до поліції.
Екс-керівника поліції Хмельниччини, генерала третього рангу Миколу Семенишина призначено начальником поліції Донецької області. Керівник Нацполіції Сергій Князєв зазначив: «Микола Олександрович Семенишин — один із найбільш професійних і фахових генералів поліції України. Його призначення погоджувалося на найвищому рівні — президентом, прем’єр-міністром та міністром внутрішніх справ».
Генерал Семенишин очолив поліцію Хмельниччини у 2015 році. За час його керівництва в правоохоронній системі області розпочалося структурне реформування. Поліція Хмельницької області стала однією з перших в Україні, де впроваджувалися нові реформаторські підходи, які змінили застарілу міліцейську систему на нову, сучасну структуру поліції. Новопризначений керівник поліції Василь Віконський пообіцяв зберегти всі позитивні напрацювання Миколи Олександровича і продовжити позитивні зміни в правоохоронній системі Хмельниччини.