Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 4571

Мені здається, що такої гарної ялинки, як цьогорічна красуня, в обласному центрі ще не було. Цьогоріч встановили штучну ялинку (правильно, адже зберегли життя іншій, яка і далі продовжує рости десь у Карпатах).

Вона засвітила вогні у День святого Миколая на площі біля кінотеатру імені Шевченка. Чесно кажу, 3-D-гірлянди на ній світяться справді чудово! Стоїть собі, сяє новорічна королева, піднімаючи нам усім настрій. На відкриття ялинки й різдвяного ярмарку завітала відома співачка Ірина Федишин. Окрім її виступу, хмельничани побачили виступи й інших творчих колективів рідного міста.
Різдвяний ярмарок триватиме аж до 19 січня. Тут же, біля головної ялинки області, відбуватимуться й інші святкові заходи.
Запалили свої новорічні вогні ялинки і в райцентрах Хмельниччини. Їх відкриття також супроводжувалося виступами місцевих творчих колективів, веселими іграми, гостинами у святого Миколая.
 Варто зазначити, що цьогоріч особлива ялинка у Чемерівцях: прикрасили зелену красуню, яка росла й продовжує рости на площі cелища (за це варто особливо подякувати місцевій владі!).