Під таким гаслом голова Нацполіції Сергій Князєв презентував проект «Поліцейський — офіцер громади» під час робочого візиту на Хмельниччину. В рамках його реалізації планується забезпечити кожну об’єднану територіальну громаду одним або кількома офіцерами, які обслуговуватимуть виключно довірену їм територію. Головним акцентом реформи стане попередження правопорушень, а не ліквідація їх наслідків.

 «У ході розробки даного проекту ми перейняли досвід наших колег із Польщі, Чехії, Австрії та США. Перед отриманням посади кожен поліцейський проходитиме 4-місячне навчання, під час якого отримає необхідні знання та навички. Особливістю проєкту є те, що поліцейський офіцер стане частиною громади і постійно перебуватиме на її території. Як результат, він швидше зможе реагувати на звернення жителів», — зазначив Сергій Миколайович.
 На заході голова Нацполіції вручив поліцейським Хмельниччини ключі від 18 службових авто, які були закуплені за кошти державного, обласного, районного, а також міського бюджетів. За словами Сергія Князєва, отримання нових поліцейських авто є прикладом співпраці органів влади та небайдужих громадян.
 На завершення презентації голови ОТГ і представники Нацполіції підписали меморандум про співпрацю. Зокрема, Сергій Князєв наголосив, що наступним етапом втілення реформи буде реорганізація усіх відділів поліції, яка дозволить напряму працювати з громадою та забезпечити кращу комунікацію її жителів та працівників поліції.