Традиційно редакція газети «Подільські вісті» проводить розіграш призів серед листонош, які активно попрацювали в період передплатної кампанії. Не випадково ми називаємо працівників пошти нашими друзями, бо інакше й бути не може: ця дружба міцна й,  сподіваємося, міцнішатиме надалі.

Слова щирої подяки за їхню сумлінну працю та відданість професії кореспонденти нашої газети висловлювали не раз на сторінках у своїх публікаціях. Направду – вони заслуговують лише найкращих слів на свою адресу, бо сьогодні в кожному поштовому відділенні міста, а особливо в селі – це своєрідні зв’язкові зі світом.  Вони не скупляться ні на добре слово, ні на посмішку, хоч і важко торувати кілометри до своїх клієнтів, аби пенсію принести чи кореспонденцію. Щоразу в районах журналістів привітно зустрічають і начальники поштових відділень, оператори і, ясна річ, листоноші. Ми цінуємо вас за це й завжди готові сказати найтепліші слова на шпальтах «Подільських вістей». Бо хто, як не ви, підтримаєте нас на період передплати.
Отож із гарним настроєм редактор «Подільських вістей» Петро Лічман оголошує про початок розіграшу, який проводили за участі його заступника Світлани Шандебури, головного бухгалтера Олени Кравчук та наших шанованих гостей – Івана Дунця, який очолює Регіональне відділення Українського союзу промисловців і підприємців у Хмельницькій області, та Ярини Петрини – начальника відділу поштових послуг Хмельницької дирекції АТ «Укрпошта».
За підсумками лотереї всі учасники  стали власниками різних подарунків, серед яких постільна білизна, рушники, пледи, домашній та дитячий одяг, взуття, інші. Звісно, редакція висловлює подяку нашим спонсорам, які зуміли, сподіваємося, покращити настрій нашим поштарям, надавши до свят призи, – Івану Дунцю, Петрові Крикуну – директору речового ринку «Привоз», Олександру Гудованому – директору ТОВ «Агропроммонтажналадка», Миколі Івку – директору ТОВ «Ринок Сардонікс» та Станіславу Мельнику – директору ТОВ «ТСЦ «Кооператор».
Та найбільша інтрига полягала в тому, кому ж дістанеться суперприз – жіночий велосипед?  З легкої руки Ярини Ярославівни обрано переможницю – Любов Півторацьку з села Хижники Старокостянтинівського району.
 Тож тепер щаслива обраниця доставлятиме кореспонденцію до клієнтів значно швидше. А хто не став володарем суперпризу цього разу – мають стимул активніше попрацювати у  передплаті “Подільських вістей” –  найулюбленішого часопису більшості подолян.