Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 4176

Дванадцять років працює листоношею в Розсоші Хмельницького району Анжела Бойцун. Намотуючи чимало кілометрів немаленьким селом, працівниця пошти не тільки доставляє кореспонденцію, пресу, пенсії, а й накопичує роздуми та переживання людей про непростий час, нові виклики, що вкотре постають перед Україною.

– Багатьом розсошанам доводиться дуже економно витрачати кожну копійку, а особливо це стосується людей старшого віку, — розповідає Анжела Віталіївна. — На жаль, і рядовим поштарям теж нелегко, бо суттєвого підвищення зарплат «в самому низу» поки не обіцяють, однак ми не здаємось. Разом із односельцями маємо надію на те, що кращі часи неодмінно прийдуть. Сьогодні листоношам разом із газетами доводиться боротися за кожного передплатника, бо цифрові ґаджети заполоняють мізки мало не з колиски, а не всі батьки переймаються тим, чим цікавляться їхні діти, не всі прищеплюють любов до книги, газети, журналу.
«Подільські вісті» шанують свого читача, який виважено ставиться до того, що йому «подають». Газета вже багато років несе щире слово про життя нашого краю. А я, користуючись нагодою, від душі зичу всім жителям нашого села, області, всім українцям миру, спокою, здоров’я, поштарям — кращої зарплати, а газеті — процвітання.
Анжела Бойцун взяла участь у лотереї, яку серед листонош провела газета і отримує (на фото) свій виграш із рук редактора Петра Лічмана.