І хоч цьогорічна весна була не дуже щедрою на тепло, та й загалом останні події в державі є досить напруженими через пандемію, редакція газети «Подільські вісті» не могла не дотримати слова й провела розіграш лотереї для наших багаторічних партнерів — листонош і найвідданіших читачів.

Відрадно, що розділити цю знакову подію, яка відбулася у стінах редакції з дотриманням усіх карантинних вимог, за участі редактора Петра Лічмана, першого заступника редактора Світлани Шандебури та членів колективу, завітав директор Хмельницької дирекції АТ «Укрпошта» Микола Громов. Із легкої руки якого й дізнавалися імена переможців розіграшу.
Як наголосив Петро Лічман: «Надзвичайно приємно, що сьогодні разом із нами Микола Володимирович Громов, це ще раз засвідчує, що ефективна співпраця можлива лише за підтримки подібних акцій. Ми нерозривно пов’язані з нашими найважливішими партнерами — працівниками пошти і цінуємо внесок кожного з них».
Микола Громов, у свою чергу, висловив подяку редактору газети «Подільські вісті» й усьому колективу за таку ініціативу, адже це насамперед вияв уваги до працівників пошти та їхньої роботи та, звісно ж, стимул працювати краще. Він зазначив, що, незважаючи на нелегкі часи, видання завжди пропагує друковане слово, правдиву інформацію і підтримує людей. «Подільські вісті» — газета захисту подолян, яка на сто відсотків виправдовує це гасло.
Отож переможці отримають невдовзі свої подарунки, проте деякі з них уже мали можливість познайомитися із редактором Петром Романовичем  Лічманом і одержати свій приз.
Редакція газети щиро дякує усім учасникам лотереї — і працівникам пошти, і нашим відданим читачам, яких, сподіваємося, буде ще більше.
Вже стартувала передплатна кампанія на ІІ півріччя, тож приєднуйтеся, шановні передплатники, до нашої великої подільськовістянської родини!
P. S. Прізвища та імена усіх щасливчиків, яким дісталися призи, читайте в наступному номері «ПВ».