Черговий День міста над Смотричем,  який відбувся під гаслом «Кам’янець – місто мрій», для його жителів та, незважаючи на карантинні обмеження,  багаточисельних гостей вилився в подію, коли, напевно, кожен її учасник   відчув себе часточкою єдиної великої родини,  в яку об’єднав  старовинний і вічно молодий Кам’янець. А розпочалися врочистості  з підбиття підсумків  дитячого конкурсу «Я – міський голова», відтак  відкриття у Старому місті на площі Польський ринок  фестивалю вуличної їжі та напоїв «Кам’янець»,  літературних читань «Кам’янецькі чари», виступу у сквері «Гунські криниці» військового оркестру об’єднаного навчально-тренувального центру Сил підтримки Збройних сил України.

Наступного дня старт святковому дійству дали у Старому замку ремісничі майстер-класи учасниками «Живої Фортеці», відкриття виставки-вернісажу всеукраїнського пленеру «Портрет Поділля», марафон безкоштовних екскурсій Старим містом, а ще спортивний фестиваль «Я обираю теніс» та фестиваль крафтових вина і сиру.
Після міжконфесійної молитви на майдані Відродження за мир, процвітання та Боже благословення для Кам’янця, святкової ходи за участю офіційних делегацій та творчих колективів, традиційно на площі Польський ринок, що у Старому місті, відбулося урочисте відкриття свята. Зі словами щирих поздоровлень і побажань до присутніх звернувся міський голова Михайло Посітко. Аби привітати учасників святкового заходу, висловити свою підтримку містянам особисто, прибули делегації Хмельницького, Тернополя, Івано-Франківська, сусідніх громад. Кам’янчан вітали, зокрема, голова Хмельницької обласної державної адміністрації Сергій Гамалій, голова обласної ради Віолета Лабазюк, народний депутат України Ігор Марчук, лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок, голова Кам’янець-Подільської районної державної адміністрації Олександр Анур’єв та багато інших.
Затим на площі святкове дійство продовжили колективи міського Будинку культури народного театру української пісні «Петридава», народного ансамблю танцю «Кам’янчанка», які приємно дивували і радували присутніх своїм високим рівнем мистецького виконання. Безумовно, надовго запам’ятаються містянам і гостям вечір сучасної музики, вогняне шоу народного театру-студії «Лінк», акції «Ніч музеїв», «Всі разом за сім’ю» та інші. Словом, незважаючи на коронакризові корективи, свято вдалося.