Минулої доби надзвичайними визволяли тварин, людей, гасили пожежі.

Як повідомляє Головне управління ДСНС України у Хмельницькій області, вчора о 16:50 у Службу порятунку «101» повідомили про те, що на вулиці князів Сангушко в Славуті в старий каналізаційний колодязь ледь не впав шестирічний хлопчик, хлопчина намагався врятувати свого песика. На місце події оперативно прибули славутські рятувальники, за допомогою драбини-штурмовки вони спустилися на дно колодязя та дістали тварину на поверхню. 

А о 21:00 у Кам`янець-Подільському районі неподалік села Балин надзвичайники ліквідували наслідки дорожньо-транспортної пригоди, в який травмувався чоловік.  Вантажівка з`їхала у кювет, внаслідок чого 23-річного водія затиснуло елементами конструкції авто. До місця події оперативно прибули дунаєвецькі надзвичайники. За допомогою спецінструменту вони відключили акумуляторну батарею вантажівки від системи живлення, звільнили людину та передали медикам.

А у Хмельницькому на вул. Прибузькій раптово спалахнув автомобіль Volkswagen Amarok, на гасіння вирушив черговий караул 1 Державної пожежно-рятувальної частини, який ліквідував пожежу. Вогнем знищено панель приладів, пошкоджено салон автомобіля. Причина пожежі встановлюється.

Сталася пожежа і в селі Городнявка, на Шепетівщині, горів житловий будинок. На її гасіння оперативно прибув черговий караул 21 Державної пожежно-рятувальної частини із районного центру, який ліквідував пожежу, що розповсюдилася на площі 40 квадратних метрів. Вогнем знищено покриття та перекриття, пошкоджено речі домашнього вжитку. Ймовірна причина пожежі – необережність під час паління.

В  Ліщанах Шепетівського району загорілася допоміжна споруда у житловому секторі. Вогнеборці 13 Державної пожежно-рятувальної частини з Ізяслава ліквідували займання. Вогнем знищено 45 кв. м покриття, причина встановлюється.

Горіла хата і в селі Корчівка, Хмельницького району. Пожежу, що розповсюдилася площею 40 кв. м, ліквідували вогнеборці 23 Державного пожежно-рятувального поста смт Антоніни та 36 Державної пожежно-рятувальної частини смт Теофіполь. Вогнем частково знищено покриття та речі домашнього вжитку, причина наразі невідома, але на щастя ніхто не постраждав

.