Кам’янчани згуртувалися заради того, щоб підтримати військових, допомогти переселенцям із дітьми, забезпечити всім необхідним тероборону. Ось лише деякі моменти тієї патріотичної роботи і такої важливої справи, до якої вони долучилися.

Департамент соціального захисту населення міської ради
Тут, на першому поверсі, розгорнувся справжній штаб прийому продуктів та інших необхідних речей.
«Ми комунікуємо з нашими двома пунктами, де приймають переселенців. Складаємо також передачі на фронт. Формуємо потреби і вже відповідно збираємо необхідне», — каже директор департаменту Вікторія Настина.
А на третьому поверсі вправно працює «Жіноча сотня», яка згуртувала довкола себе дійсно декілька сотень людей. Вони плетуть маскувальні сітки для тероборони та військових. І це не тільки кам’янчани. Долучаються до роботи й переселенці.
Плетуть сітки в міському Будинку культури, в бібліотеках, у школах №№ 6, 16, 17, 7, у коледжі культури і мистецтв, у Китайгороді, Циковій, Білі, Калачківцях, Оринині та інших селах, у домівках, де у приватних закладах. Передано вже тисячі квадратних метрів сітки  різним бригадам тероборони, в тому числі і на Волинь.
Центр культури та мистецтв «Розмаї»
Ще один пункт прийому допомоги. Тут цілий злагоджений ланцюжок — одні заносять, інші розпаковують, треті — сортують, четверті пакують передачі. І це настільки додає бойового духу, віри в наших людей. Тут приймають якісний одяг та взуття для військових (берци, кросівки, чоботи), продукти, скляні пляшки, мастило, тканину на сітки, ліки, роблять джгути. Потреба в шкарпетках, нижній білизні, наколінниках.
«Організували польову кухню для тероборони, складаємо аптечку на Київ, — каже Світлана Бугаєць, яка координує роботу. — Працюють і переселенці, багато людей надають допомогу транспортом».
Міський Будинок культури
Тут теж робота кипить — плетуть сітки, приймають ліки для поранених. Працюють всі — жінки, діти, молодь та літні люди.
Територіальний центр «Турбота»
У цьому соціальному закладі збирається допомога для сімей біженців. Це продукти (консерви, ковбаси, крупи та інші харчі, які не псуються), засоби гігієни, матраци, подушки, ковдри.
Благодійний фонд «Можемо — поможемо»
У місті функціонує багато фондів допомоги. Цей же акумулює кошти для військових, біженців, тероборони. Реквізити: код отримувача: 44226854; назва банку — Хмельницька філія АТ КБ «Приватбанк», рахунок отримувача:
UA803154050000026006052336253.
ТОВ «Промтехнтранс» (директор Віктор Антонюк)
Колектив збирає кошти на допомогу захисникам Вітчизни, передав для потреб Української армії кілька вантажних автомобілів.