Надрукувати
Категорія: Культура
Перегляди: 527

Днями в Ярмолинецькій центральній бібліотеці відбулася презентація нової книги луганської письменниці Наталі Міхайлової «Три кольори осені».

Велелюдна зустріч розпочалась піснею про Україну, яку презентувала вихованка Ярмолинецької школи мистецтв Віталіна Гуцал. Талановита авторка з перших хвилин зустрічі створила приголомшливу атмосферу, яка зачарувала усіх без винятку учасників заходу, адже поетичні твори пані Наталії народилися з небайдужості й пристрасті, із ніжності до кожної билини й весняного первоцвіту. Авторка розповідала про себе, свою творчість, ділилася зворушливою історією — як разом із родиною та друзями добиралися у містечко Ярмолинці.
На презентації книги були також заступник Ярмолинецького селищного голови Іван Березовський, редакторка громадсько-політичного тижневика «Вперед» Алла Гуменюк, депутатка Ярмолинецької селищної ради, голова БО «Волонтери Ярмолинеччини» Наталя Беренда…
З відгуками про книгу та привітаннями виступила директорка Ярмолинецької центральної бібліотеки Олена Слободян. Ярмолинчанка Наталія Лазарєва розповіла про цікаве перше знайомство з письменницею. Приємні вітання линули від колег по творчості — літературного клубу «Автограф»: Жанни Олійник, Катерини Бучуляк, Миколи Швеця, Яніни Дзівановської, Валентини Мазур, Галини Колотило та Леоніда Незбжицького. Усі декламували свої твори, народжені нинішньою війною.
На творчому вечорі вирували теплі емоції, між виступами гостей свята звучали музичні номери у виконанні Катерини Присяжнюк та Каріни Білодід, розповідають працівники бібліотеки, які, до слова, підготували подарунок авторці — відео, що дозволило поринути у чарівний світ життя письменниці до війни, адже пані Наталія не тільки пише чудові твори, а й майстерно вишиває та малює.