Враховуючи прагнення вірян відвідувати християнські святині задля посиленої молитви за перемогу України над російським агресором та настання справедливого миру, розпочинає свою діяльність Паломницький Центр ПЦУ. Перша подорож «Паломництво миру до Святої землі» розпочнеться 21 вересня 2022 року, в день свята Різдва Пресвятої Богородиці, яка є Покровителькою Українського війська.

Паломники вирушать до Ізраїлю, де відвідають Єрусалим, Віфлеєм, Назарет, Канну Галілейську, Йордан, Єрихон, Капернаум, гору Фавор, монастирі Юдейської пустелі, Середземне, Галілейське та Мертве море.

Подорож триватиме 7 днів. За цей час віряни матимуть можливість піднятися на гору Спокус, де диявол спокушав Ісуса Христа й відвідати місцевий наскельний монастир, побувати у Каср Ель-Яхуд – місці хрещення Ісуса Христа та здійснити омовіння в водах Йордана з благословенням.
Також у програмі паломництва – Оливна гора, місце вознесіння Господнього, Гефсиманський сад, «Церква всіх Націй», гробниця Богородиці, гора Фавор – місце Преображення Господнього, Канна Галілейська – місце першого чуда Ісуса Христа та багато інших святих місць.
Запрошуємо долучитися до цієї особливої подорожі в нинішній, не менш особливий для всього українського народу час, аби помолитися перед святинями, попросити Господа про нашу найшвидшу перемогу й досягнення справедливого миру. А також – про духовну підтримку й Боже благословення для всіх, хто постраждав і зазнав втрат під час цієї жорстокої російської агресії.
Деталі та контакти щодо організації подорожі «Паломництво миру до Святої землі» за телефонами+380503525236 (Telegram, Viber), +380937684005 (WhatsApp).