20 жовтня в міському будинку культури за участі міського голови Віталія Бузиля, заступника міського голови Галини Безкоровайної та керуючого справами виконавчого комітету Наталії Білас відбувся благодійний аукціон «Разом до перемоги!», виручені кошти з якого будуть спрямовані на потреби бійців Збройних сил України.

На аукціоні були виставлені різноманітні лоти: ляльки-мотанки, вишиті картини, живопис, елементи зброї ЗСУ, які вмілими руками митців були перетворені на витвори мистецтва. Серед експонатів були і трофеї. Захід пройшов під чарівні звуки скрипки у виконанні ансамблю «Експромт» (кер. Олена Кабацій) Шепетівського міського будинку культури.  Спільними зусиллями в результаті торгів було зібрано – 22 130 гривень.
Висловлюємо вдячність усім, хто долучився до організації та проведення благодійного аукціону, та усім, хто придбавши лоти, долучився до допомоги нашим захисникам. Разом – ми Сила! Зазначимо, що усі лоти, які не були продані під час аукціону, будуть реалізовані під час виставок-ярмарків та інших благодійних аукціонів, які проводитимуться для підтримки Збройних сил України.
Наші Захисники та Захисниці проявляють неабияку мужність і героїзм, боронячи нашу рідну землю від ворога. Їхнім незламним духом, хоробрістю та самопожертвою захоплюється уся світова спільнота. Сьогодні нашим беззаперечним обов’язком є їхня підтримка та всебічна допомога.