У Центральній публічній бібліотеці активно продовжують діяти майстерки. Місцеві дітки та ті, хто приїхав до нашого міста через війну, приходять до книгозбірні, аби створювати тут власноруч цікаві поробки, спілкуватися, читати та з користю проводити час.

Так, в бібліотеці волонтери громадської ініціативи «Лад у шафі» разом із хлопцями і дівчатами зі шматочків тканини та хутра виготовляти брелки у вигляді гномиків. Наступного дня усі охочі виготовляли листівку «Осінній гном». Таке заняття з елементами творчості провели волонтери Червоного Хреста. Традиційно зустріч завершилася гарячим чаюванням і приємним спілкуванням.
Юні відвідувачі приходять до книгозбірні найперше для того, щоб почитати цікаву книжку. Тому бібліотекарки ще й запропонували зробити цікаві закладки із фетру. Хтось зробив жабку, комусь більше симпатизувала мишка, найменші з допомогою дорослих вирізали квіточку і сердечко. Такі яскраві книжкові закладки допоможуть допитливим читачам не загубити сторінку цікавої історії із захопливими пригодами.
Бібліотекарі запрошують усіх щодня о 15.00 доєднуватися до творчої команди та з користю проводити час.