У виставковій залі Хмельницької художньої школи (вул. Проскурівська, 65) розгорнули виставку-продаж робіт учнів закладу. Долучитися до благодійності може кожен - придбавши вироби або запропонувавши власні роботи для продажу. Виставку розгорнули спільними зусиллями мистецького закладу та волонтерської групи фонду «Армія SOS Хмельницький». Працюватиме виставка орієнтовно до середини грудня.

Хмельницька художня школа ще з часів АТО почала співпрацювати з обласним благодійним фондом «Центр Добриня». Щорічно організовували виставки-продажі різноманітних творів та поробок, які подавали учні мистецьких шкіл міста, а кошти передавались представникам Української армії на різні потреби. З початку повномасштабного вторгнення військ росії до України це співробітництво лише розширилось та укріпилось.
На виставці представлено переважно вироби ручної роботи, в які вкладене тепло сердець авторів, їхнє палке бажання здоров’я, добра і неушкодженості нашим воїнам з надією на швидку перемогу України у жорстокій російсько-українській війні.
Долучайтесь до ярмарку! Приносіть речі на продаж, купуйте те, що сподобалось! Ваші витвори і кошти дуже потрібні!