Те, що надихає, вражає, підіймає настрій і додає тепла й краси в наше життя, — так коротко можна оцінити виставку художніх виробів Олени Марчук і її доньки Альони Марчук. А щоб відчути хвилі позитивних емоцій, варто відвідати персональну виставку цих талановитих подолянок, яка розгорнулася в приміщенні обласного науково-методичного центру культури і мистецтва. Обидві мисткині проживають у Городку і працюють викладачами місцевої дитячої художньої школи. 

Олена Марчук — член Національної спілки майстрів народного мистецтва України, Альона — атестована у Спілці майстром. Вони — активні учасниці виставок, фестивалів, конкурсів обласного та всеукраїнського рівнів. Олена — володар 36 нагород міжнародних виставок, 15 — всеукраїнських. Це її 11 персональна виставка. Олена Марчук нагороджена обласною премією імені Ніни Косарєвої. А в Альони це друга персональна виставка, вона — переможниця трьох обласних та двох всеукраїнських виставок, стипендіатка Президента України для молодих митців.

В експозиції представлено 86 творів, виконаних у техніках художнього розпису тканини, бісероплетіння, витинанки та живописні полотна.
Споглядаючи вироби, створені руками талановитих землячок, наче й справді відчуваєш мелодію краси, якою попри надзвичайно важкий період сповнений наш світ.