Надрукувати
Категорія: Культура
Перегляди: 345

на здобуття стипендій Президента України для молодих майстрів народного мистецтва
Пропозиції вносяться обласними, Київською міською державною адміністрацією, Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Національною спілкою майстрів народного мистецтва України, іншими творчими спілками, громадськими організаціями у сфері культури, закладами культури і закладами освіти сфери культури.

Документи на здобуття стипендій подаються до 15 травня 2023 року на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Якщо немає можливості відповідні документи подати в електронному вигляді, їх необхідно надіслати поштою за адресою: 01001, м. Київ, вул. Б. Грінченка, 1, Держмистецтв.
Претенденти на здобуття стипендій відбираються Комісією з питань призначення стипендій Президента України для молодих майстрів народного мистецтва, до якої входять незалежні фахівці у сфері декоративно-прикладного мистецтва. Відбір кандидатів проходить за наступними критеріями:

Подання, внесені без дотримання вищезазначених вимог, а також після закінчення строку внесення, не підлягають розгляду членами Комісії з питань призначення стипендій Президента України для молодих майстрів народного мистецтва.
Детальніше на сайті: https://arts.gov.ua/molodyh-majstriv/