Під такою назвою в Хмельницькому обласному науково-методичному центрі культури і мистецтва відбулася виставка робіт Олександри Пасічник та Наталії Степанюк. Жінки об’єдналися, щоб допомогти Збройним силам України. Мисткині є учасницями багатьох благодійних акцій та аукціонів. І на виставці «Янгол Перемоги» можна було придбати керамічні вироби Олександри Пасічник та картини Наталії Степанюк, доєднавшись таким чином до допомоги нашим захисникам.

Олександра Пасічник народилася на сході нашої країни, але згодом переїхала на батьківщину своїх предків — Поділля. У пошуках себе змінила не одну професію. З часом відчувала, що потяг до творчості стає все більш необхідним для особистого розвитку і внутрішнього балансу. Вироби з глини, каже, є для неї своєрідною арт-терапією, яка допомагає у відновленні емоційного стану. Тепер свою майстерність Олександра передає і дорослим, і дітям.
А Наталія Степанюк — корінна хмельничанка. Вона ще з дитинства захопилася малюванням, навчалася академічному малюнку в студії іконопису. Тварини, природа та пейзажі були основою її акварельних робіт. Художниця творить в абстрактному та еклектичному стилях вже понад 10 років. Її картини знаходяться в приватних колекціях України, Угорщини та Німеччини. Дві персональні виставки художниці — «Між двох світів» та «Свідомість Всесвіту» — проводилися у Хмельницькому та Маріуполі. Картини Наталії Степанюк — об’ємні, яскраві та насичені. І в цьому переконалися відві-
дувачі благодійної виставки «Янгол Перемоги».
Цікаво, що всі бажаючі мали можливість створити свого Янгола завдяки майстер-класу Олександри Пасічник. У перший день ліпили його з червоної екологічної глини. Потім майстриня забирала виріб на випал у муфельній печі при температурі 950 градусів. А наступного дня виріб декорували яскравим акрилом — робота готова.
Під час благодійної виставки майстрині зібрали понад 2500 гривень, які передадуть для потреб Української армії.