Вихованка Ярмолинецького будинку дитячої та юнацької творчості Мар’яна Мілковська отримала дипломом І ступеня за роботу «Новорічні іграшки» під час участі у міжнародному конкурсі «Mеrry Christmas».

Днями обдаровану вихованку гуртка «Паперопластика» та керівницю гуртка Валентину Верстюк нагородили дипломом та подякою. «Дівчинка любить читати, декламувати поезію, із захопленням відвідує гуртки в Ярмолинецькому Будинку дитячої та юнацької творчості, - розповідає заступник директора закладу Тетяна Граб. – А керівниця гуртка Валентина Верстюк є переможицею різноманітних конкурсів для освітян, її вихованці неодноразово були переможцями всеукраїнських й обласних конкурсів, змагань, фестивалів…»
Додамо, що III-ій Міжнародний дистанційний багатожанровий конкурс «Mеrry Christmas» організувало мистецьке об’єднання «Муза» цьогорічного січня. Його мета – виявити та підтримати обдаровану молодь та надати їй можливості реалізувати свій творчий потенціал. Цьогоріч усі бажаючі в онлайн форматі презентували свої таланти у багатьох номінаціях.