Котрий рік поспіль доброю та незмінною традицією для «Контінентал Фармерз Груп» є проведення «Великодньої веселки». Під час майстер-класів з писанкарства, які передбачені в рамках цього проєкту, діти вчаться створювати писанки, дізнаються про їхнє символічне значення та історію виникнення, занурюються в неповторні обрядові традиції Великодня.

На Хмельниччині «Великодня веселка» відбулася у Зарічанському ліцеї Чемеровецької селищної ради. За словами заступника керівника кластера «Центр» (раніше кластер «Поділля») зі зв’язків із громадськістю Миколи Кузя, учасники залишилися під приємним враженням від майстер-класу.
«Усім було цікаво писати писанки. Майстер-клас про-
йшов гарно, діти задоволені. По завершенні акції юні писанкарі отримали від нас смаколики. Також ми передали принтер для навчального закладу. Ще одна акція в межах “Великодньої веселки” відбудеться напередодні Великодня у Дунаєвецькому ліцеї №4», — розповідає Микола Павлович.
«Контінентал» забезпечує проєкт усіма необхідними для творчості матеріалами й бере на себе логістичні витрати. Цього року бюджет «Великодньої веселки» перевищив
50 тисяч гривень. Окрім цього, не забуває Компанія й про подарунки для закладів, де проводить акцію. Майстер-класи відбуваються в Тернопільській, Львівській, Івано-Франківській, Хмельницькій і Чернівецькій областях. До проведення майстерок із розпису долучаються регіональні представництва молодіжних громадських спільнот, зокрема національної скаутської організації України «Пласт».
«Цього року “Великодня веселка” охоплює понад 150 дітей. За допомогою проєкту ми хочемо популяризувати українські звичаї та залучати юнацтво до наших традицій. Бачимо, що такі події залишають по собі світлі й позитивні емоції. Діти задоволені та з радістю щоразу долучаються», — зазначає провідна менеджерка соціально-інвестиційного відділу «Контінентал» Наталія Мельник.